Iblandt vores udvalg af skærstål og slidstål kan du her på siden finde vores profilstål, som er hærdet til 500 HB. Dette gør, at stålet er yderst holdbart under alle arbejdsforhold, således at du får et solidt produkt, der vil kunne klare alle de opgaver, som du måtte stå overfor. Vores profilstål benyttes til skovle på gravemaskiner og entreprenørmaskiner. Den oplyste pris er for 3,6 meter.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Køb profilstål hos Maskinudstyr.dk

Har du brug for, at dit profilstål skal have en bestemt længde? Måske har du allerede en skovl på din gravemaskine, som har nogle bestemte mål, og som derfor kræver et tilpasset profilstål? Så kan du tilpasse det, så det passer til netop dit formål. Mangler du andet udstyr til din gravemaskine, så har vi et utrolig stort udvalg af diverse udstyr til gravemaskiner, hvor iblandt du kan finde pallegafler, lerskovle, river og meget mere.

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til vores profilstål eller nogle af vores øvrige produkter her på webshoppen, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på tlf. +45 70 20 40 49 eller ved at skrive en mail til os på info@maskinudstyr.dk. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.