Om os

Om Maskinudstyr.dk

Maskinudstyr ApS tilbyder direkte og let adgang til kvalitetsudstyr med topfunktionalitet til markedets bedste pris.  

Virksomheden drives af Kim Kuitse Jensen og Dina Lindgren.

Kim har med en baggrund som maskinarbejder og maskiningeniør beskæftiget sig med produktion og konstruktion af udstyr til entreprenørmaskiner siden 1997.

Kim har igennem årene engageret sig i vedvarende at tilbyde udstyr til grave- og læssemaskiner med optimal funktionalitet og holdbarhed med et særligt fokus på samtidig at sikre produktionsteknisk optimerede designs, for bedst mulige produktionsomkostninger.

Dina har, med sin maskiningeniørbaggrund, været kvalitetschef i vindmøllebranchen i +20 år. Hvorfra hun blandt meget andet medbringer stor erfaring i udvikling af samarbejdet og sikringen af kvaliteten hos nationale og internationale underleverandører.

Maskinudstyr ApS er i dag en konstruktions- og handels- virksomhed uden egen produktion, men med et netværk af nøje udvalgte samarbejdspartnere og underleverandører, nationalt og globalt. Herudover kommer et dagligt, tæt og mangeårigt samarbejde med udvalgte lokale værksteder i Danmark.

Maskinudstyr ApS ejer brandet VIBCO, som er fællesbetegnelsen for den udstyrslinie, som Kim har været med til at tilbyde branchen i +25 år gennem BECO, EBCO og Viby Jern senere Viby attachment. Det er dette udstyr Maskinudstyr ApS nu får produceret rundt omkring i Verden for at bringe på markedet i Danmark og resten af Norden.

Missionen er at tilbyde branchen let adgang til kvalitetsudstyr med topfunktionalitet til markedets bedste pris.  

Vi har gjort det let at købe det bedste udstyr til entreprenørmaskiner. Vi ved, at vores kunder har travlt og faktisk ofte hellere bruger tiden i gravemaskinen end sammen med en skovlsælger. Webshoppen tilbyder både det komplette VIBCO program, men også en stadig voksende afdeling for tilbehør, der skal gøre det nemmere at købe flere af de ting man mangler det samme sted.  På shoppen kan man nemt se, om varen er på lager og derved vide at man kan få varen hurtigt i dag-til-dag levering.

Se vores e-mærkning certifikat her.

Hvis vi ikke lige har det, du søger, så skriv eller ring til os.

 

Du kan kontakte os på mail [email protected], som vi besvarer inden for 3 timer i hverdagen.

 

Mange hilsner
Maskinudstyrteamet

Tlf.: 70 20 40 49

Tlf.: 70 26 05 70


Email: [email protected]