Handelsbetingelser

Når du handler med Maskinudstyr.dk bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

 

Priser
Alle priser er med mindre andet er angivet vist i Danske kroner inkl. 25% moms.

 

 

Betaling

Der kan betales med kort (Visa, master og dankort) eller via bankoverførsel til reg. Nr.: 2252, konto nr.: 6893698645. Ved bank overførsel er du ikke dækket af indsigelsesfristen.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
De kontooplysninger køber indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er køber og NETS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om køber. Ved køb med kreditkort trækker vi først beløbet fra købers konto, når varen afgår fra Maskinudstyr.dk eller vores leverandører.

 

 

Levering
Der kan laves specielle ønsker til levering ved at udfylde feltet “Bemærkninger” ved ordrens indgåelse, men som udgangspunkt leveres varerne til hoveddøren. Ved større varer leveres der som udgangspunkt til kantstenen. Specielle ønsker til levering kan dog ikke forventes overholdt, da det er op til den enkelte fragtmand, om ønsket vil efterkommes. Da fragten varetages af 3. part, kan vi derfor ikke sikre, at eventuelle ønsker kan overholdes. Ønsker du, at varerne stilles på adressen, hvis du ikke er hjemme, så skrives dette ligeledes i feltet “Bemærkninger”, når du laver en ordre. Her gælder det, at det er på egen risiko, at varerne stilles på adressen uden opsyn. Maskinudstyr dækker derfor ikke, hvis varerne bliver stjålet fra adressen. Her henvises der i stedet til din private forsikring.

 

Leveringstid
Levering sker i løbet af 2-7 arbejdsdage. Levering sker i visse tilfælde direkte fra vores leverandører, hvorfor køber kan opleve, at der leveres i flere omgange fra forskellige leverandører.  Såfremt der skulle forekomme forsinkelser, som Maskinudstyr.dk er vidende om, vil køber få besked på email hurtigst muligt.

Enkelte varer er bestillingsvarer og her kan der forekomme en leveringstid på op til 6 uger. Det gælder fx vores OutStanding Udekøkkener.

 

Leveringsomkostninger
Maskinudstyr bruger Danske fragtmænd og GLS til forsendelse af vare. Dog kan direkte levering fra en underleverandør komme med et anden anderkendt fragtfirma

Fragtpriserne afhænger af postnummer, prisen kan ses inden betaling i webshoppen. Ønsker du levering til en ikke brofast ø, bedes du kontakte os på forhånd. Prisen for levering til din adresse vil herefter blive oplyst.

Leveringen er for private til kantsten og koster extra 50,00

 

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

 

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Maskinudstyr

Industrivej 25

3320 Skævinge

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

 

 

Garanti

Maskinudstyr.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Fortrydelsesret
Meddeler køber inden 14 dage efter levering Maskinudstyr.dk, at køber har fortrudt sit køb, kan de købte varer tilbageleveres til Maskinudstyr.dk og pengene kræves tilbage. Læs i denne forbindelse afsnittet om returvarer nedenfor.

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.)

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@maskinudstyr.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Returvarer
Inden returnering bedes du kontakte Huskhaven.dk for at få angivet returadresse, da denne kan variere fra ordre til ordre. Du kan kontakte Maskinudstyr på info@maskinudstyr.dk eller på telefon (+45) 70204049. Husk at oplyse dit ordrenummer i forbindelse med din henvendelse.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

  

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

 

Varer der returneres på efterkrav eller uden forudgående aftale med Maskinudstyr.dk nægtes modtagelse. Ved returnering har du selv ansvaret for at finde et fragtfirma. Varerne skal om muligt tilbageleveres i ubrudt emballage og forsvarligt emballeret. Der skal desuden vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen eller oplyses ordrenummer, så det er muligt for os at spore ordren.

Køber afholder selv returomkostninger eller leverer på anvist returadresse. Du kan hente denne PDF og udfylde formularen og sende retur

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

 

 

Vær særligt opmærksom på…
– Vandfontæner skal pakkes væk om vinteren og opbevares forsvarligt. Selv om en fontæne er tømt for vand, så kan regnen fylde dem igen, og ved frost give revnedannelse. Dette er ikke en reklamation.
– Trævarer er et naturmateriale, der kan slå revner ved montering. Med mindre det har en betydning for varens anvendelse, så er dette ikke en reklamation.
– Terrazzo er et produkt, der falmer i solen. Brug terrazzofarve og forsegler til at beholde den mørke farve på din figur.
– Støbejern er et materiale, der ruster med tiden. Du kan behandle støbejern med olie for at forlænge holdbarheden.

 

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Maskinudstyr ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på Maskinudstyr.dk er Maskinudstyr ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@huskhaven.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@maskinudstyr.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

 

Kontaktoplysninger
Maskinudstyr.dk

 

Ejer:
Maskinudstyr ApS
Industrivej 25
3320 Skævinge
CVR/SE nr: 38069357
Telefon: 70 20 40 49
Email: info@Maskinudstyr.dk

 

 

 Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.11.2019