En risteskovl vil være dig behjælpelig, hvad enten du arbejder på en byggeplads, med landbrug eller har med anlægsarbejde at gøre og er nærmest et uundværligt redskab indenfor disse brancher. Skovlens konstruktion sikrer, at tremmerne får frasorteret diverse materialer effektivt, hurtigt og uden besvær, hvilket er til gavn hvad enten du skal sortere sten fra en bunke jord eller murbrokker ved nedbrydning af huse. Vælg den maskinvægt risteskovlen skal passe til og se vores udvalg i netop denne kategori.

Køb din risteskovl hos Maskinudstyr.dk

I vores udvalg hos Maskinudstyr.dk finder du risteskovle uden tænder og enten med BECO MA- eller S30-150 ophæng, der passer til en lang række forskellige gravemaskiner fra bl.a. Volvo, Hitachi, Bobcat, Komatsu etc. Tremmerne er skåret i HB450 og sikrer, at du kan få udført et solidt stykke arbejde med det bedst mulige redskab mellem hænderne.

Har du spørgsmål til vores risteskovle, andet gravemaskineudstyr eller ønsker rådgivning, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. +45 70 20 40 49 eller skrive en mail til info@maskinudstyr.dk.