Med en rabatskovl, også kaldet en planerskovl, har du de bedste forudsætninger for at klare planeringsopgaver i bedste stil. Hos Maskinudstyr.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsrige og yderst funktionelle skovle både med og uden tilt. Udvalgte skovle kommer med S30-150 ophæng, mens andre findes med BECO MA-ophæng.

For at finde den rabatskovl, der passer til din gravemaskine, kan du herover vælge mellem de forskellige kategorier af maskinvægte. Vi har produkter til maskiner mellem 800 kg og op til 24 tons.

Køb din planerskovl hos Maskinudstyr.dk

Vi forsøger så vidt muligt at holde priserne på et fornuftigt niveau og sørger tilmed for aldrig at gå på kompromis med vores produkters kvalitet. Vores planerskovle er ingen undtagelse. De er lavet i et stærkt materiale, der sikrer dig en effektiv anvendelsesevne og en lang levetid, og som vil være med til at gøre arbejdet lettere for dig. Skovlene kan monteres på en lang række gravemaskiner og egner sig specielt til grave- op planeringsopgaver i forskelligt underlag såsom jord, grus etc.

Foruden rabatskovle kan du på vores webshop også finde andet ideelt gravemaskineudstyr som pallegafler, lerskovle etc. Har du dog ikke fundet dét, du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres på tlf. +45 70 20 40 49 eller via mail på info@maskinudstyr.dk.