Hos Maskinudstyr.dk finder du pallegafler til gravemaskiner i forskellige størrelser, der kan flytte mellem 2,5 og 5 tons. Gaflerne er effektive og ideelle, når der skal transporteres og flyttes paller med tunge materialer, da de bl.a. sørger for, at du får skabt stabilitet og får fragtet dine paller sikkert fra A til B.

Find CE-mærkede pallegafler hos Maskinudstyr.dk

Vores pallegafler er CE-mærket, hvilket indikerer, at de er fremstillet i overensstemmelse med de fælles europæiske krav, som både dækker over sikk   erhed, sundhed og miljø. Dette er noget, vi mener, der er vigtigt at kunne tilbyde vores kunder. Du kan se yderlige information og specifikationer under hvert produkt.

Foruden vores pallegafler har vi også et spændende sortiment indenfor bl.a. lerskovle, risteskovle, graveskovle m.m., der måtte være behjælpelig på arbejdspladsen. Ønsker du yderlig uddybning af vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står klar med fagkyndig rådgivning og vejledning på tlf. +45 70 20 40 49 eller via info@maskinudstyr.dk.