Graver du af og til i vådt jord eller ler med din gravemaskine, vil det være optimalt for dig at bruge en lerskovl. Skovlen er yderst essentiel til netop dette arbejde, da den med sin udformning og koniske opbygning har lettere ved at slippe den tunge jord. Skal du derimod klare rende- eller fundaments arbejde, er den ligeledes også perfekt hertil, netop fordi den nemt gør det muligt at flytte store mængder af jord, uden at du skal være bange for, at din minigraver eller gravemaskine bliver overbelastet.

Lerskovle i forskellige bredder og størrelser

Hos Maskinudstyr.dk finder du et spændende udvalg af 200mm og 300mm skovle uden tænder, der passer til de fleste minigravere og gravemaskiner. Her kan du også frit vælge mellem lerskovle med BECO MA eller S30-150 ophæng, så du kan finde netop dén model, der vil passe bedst til dit behov.

Foruden lerskovle finder du også på vores webshop et bredt sortiment af gravemaskineudstyr, tænderreservedele og meget andet. Måtte du have spørgsmål til vores produkter eller ønsker yderlige informationer, heriblandt på vores skovle, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 70 20 40 49 eller skrive en mail til info@maskinudstyr.dk. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.