Skal du bruge en ny graveskovl til din gravemaskine fra 300 til 600mm, skal du ikke fortvivle, vi har dem på lager. Hos Maskinudstyr.dk har vi et bredt sortiment af skovle, der passer på en lang række gravemaskiner fra Volvo, Komatsu, Hitachi, Bobcat, Doosan, Yanmar etc. Dette giver rig mulighed for at finde lige netop dén skovl, som vil kunne gøre arbejdet lettere for jer.

Vælg den relevante maskinstørrelse ovenfor og se vores udvalg af skovle til netop denne maskingruppe.

Foruden vores graveskovle er der på vores webshop også Lerskovle, Tremmeskovle og Rabatskovle samt et stort udvalg af udstyr til gravemaskiner bla. pallegafler. Derudover har vi et varierende spænd af tænder og tandhætter til både grave og læsseskovle.

Find graveskovle til enhver maskinvægt

Maskinvægten på gravemaskinerne varierer alt afhængig af, hvad de bruges til samt hvilket stykke arbejde, de skal kunne udrette. Dette har vi hos Maskinudstyr.dk sørget for at bearbejde og have in mente, når vi tilføjer nye produkter til vores sortiment. På vores webshop finder du derfor graveskovle til gravemaskiner, der har en maskinvægt på alt fra 800 kg. og helt op til 24.000 kg. Det store udvalg gør også, at det er lettere at finde en skovl, som vil passe til vægten på den maskine, der skal anvendes til arbejdet. 

Vi har mange års erfaring

Selvom vi ønsker at holde vores udstyrs priser på et fornuftligt niveau, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og sørger tilmed for, at de produkter, du finder på vores webshop, er af højeste kvalitet.

Vi har været i branchen i mange år og har derfor stor erfaring i køb og salg af udstyr til entreprenørbranchen. Har du derfor spørgsmål til skovl-varianterne eller vores andet udstyr, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 70 20 40 49 eller på info@maskinudstyr.dk, hvor vi står klar med råd og vejledning.